24/7 Fitness

Bewegingscentrum Terapel is 24/7 fitness geworden want we zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend.
Met een 24/7 abonnement krijg jij een pas waarmee je altijd naar binnen kunt. Ideaal als je onregelmatig werkt of graag in het weekend wilt sporten.
Heb je behoeft aan extra ondersteuning in jou weg naar een fit en gezond lichaam? Dan kies je ervoor om tijdens de te sporten tijdens de aanwezigheid van een fitnesstrainer.De fitnesstrainer maakt samen met jou een persoonlijk programma op maat.
Je traint wanneer je wilt, in onze ruim opgezette fitnesszaal met een groot aanbod van cybrex toestellen.
Je hoeft dus nooit meer na te denken over wanneer je gaat sporten, want dat bepaal je vanaf nu helemaal zelf . Werk je in ploegendienste of je wil je op zondagmiddag.

Openingstijden

Bemande openingstijden
Maandag tot donderdag: 08:30 – 21:15 uur
Vrijdag: 08:30 – 11:30

Fitnesstrainer aanwezig
Maandag tot donderdag: 08:30 – 11:30 en 18:00 – 21:15
Vrijdag: 08:30 – 11:30

Onbemand
Vrijdagavond , zaterdag en zon-en feestdagen, ‘s nachts.

Bouwvak s,avonds en tussen Kerst en Oud en Nieuw ‘s avonds.

Hoe werkt het, na onbemande openingstijden?
Je krijgt toegang via de ledenpas, met onze toegang- en beveiligingssysteem zorgen wij er voor dat je dan veilig kan sporten. Er is een intercomsysteem ,en er zijn noodknoppen aanwezig welke in verbinding staan met de meldkamer. Men kan gebruik maken van de fitnesszaal en kleedkamers,de overige ruimtes zijn afgesloten.