Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als dé gezonde arbeidsvoorwaarde geeft u de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting te fitnessen bij Bewegingscentrum Ter Apel. Zo betaalt de Belastingdienst dus eigenlijk gewoon mee aan uw abonnement! Dit maakt fitness niet alleen leuk en gezond, maar óók voordelig! Lees hieronder meer over de voordelen van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

Bewegingscentrum Ter Apel werkt mee aan
Gezonde arbeidsvoorwaarden
Gezondheid is een groot goed. Op de eerste plaats voor uzelf, maar ook de overheid en het bedrijfsleven zijn er veel aan gelegen om een gezonde levensstijl te stimuleren. Om die reden zijn er fiscale regelingen in het leven geroepen, waardoor onder meer bedrijfsfitness financieel aantrekkelijk wordt! Reeds vele werkgevers hebben de mogelijkheid aangegrepen om bedrijfsfitness op te nemen in het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat moet ik doen om aan het plan deel te nemen?
U kunt een deelnameformulier afhalen bij P&O of deze downloaden van intranet om uw bedrijfsfitnessabonnement aan te vragen. Veelal kunt u kiezen uit een abonnementsduur van 6 of 12 maanden.

Door in te loggen via MijnFitnessplan kunt u de fitnesscentra van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan van uw werkgever bekijken. Ook alle beschikbare tarieven en abonnementsvormen vindt u hier terug. U dient in te loggen met een toegangscode of een combinatie van projectnummer met inlogcode.
Code bewegingscentrum Ter Apel FC1025
De benodigde inloggegevens staan vermeld op het deelnameformulier. U vindt dit formulier op het intranet van uw werkgever of bij de afdeling Personeelszaken

Hoe werkt het Nationale Bedrijfsfitness Plan?
Het Nationale Bedrijfsfitness Plan werkt heel simpel en gemakkelijk!
Onderstaande stappen beschrijven kort de procedure.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor een werkgever de complete opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Hierbij worden alle werknemers geïnformeerd over de nieuwe fiscale arbeidsvoorwaarden bedrijfsfitness.
1. Een werknemer ontvangt een uitgebreid informatiepakket. Dit pakket bestaat o.a. uit een werknemersbrochure, een regeling en een deelnameformulier.
2. De werknemer kiest een fitnesslocatie: Bewegingscentrum Ter Apel en een fitnessabonnement en levert het deelnameformulier in bij zijn werkgever. De werkgever stuurt dit formulier na goedkeuring en ondertekening naar Bedrijfsfitness Nederland.
3. Bedrijfsfitness Nederland verwerkt de aanmelding en zorgt ervoor dat Bewegingscentrum Ter Apel op de hoogte wordt gesteld van de komst van de deelnemer. Hiervoor ontvangt Bewegingscentrum Ter Apel een orderformulier met daarop alle gegevens van de deelnemer en het afgesloten abonnement.
4. Direct na ontvangst van het orderformulier neemt Bewegingscentrum Ter Apel contact op met de deelnemer voor het maken van een (intake) afspraak. Tijdens deze afspraak geeft u de deelnemer uitleg over een correct gebruik van de fitnessfaciliteiten en een deskundige instructie over een verantwoorde trainingsopbouw.
5. Bewegingscentrum Ter Apel verschaft de deelnemer een toegangsbewijs-pasje, borgkosten hiervan zijn € 8.00 deze dient u contant te betalen waarmee de deelnemer gedurende de abonnementsperiode toegang krijgt tot de fitnessfaciliteiten.
6. Bewegingscentrum Ter Apel stelt de identiteit van de deelnemer vast en laat de deelnemer het orderformulier ondertekenen.
7. Bedrijfsfitness Nederland draagt zorg voor de facturatie.
8. Een abonnementsverlening ontvangt u ook weer van bedrijfsfitness Nederland , via de mail vóór het einde van de lopende abonnementsperiode. Een eventuele beëindiging van het abonnement verloopt eveneens via Bedrijfsfitness Nederland.

Mocht u na het lezen van deze beschrijving nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met de Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland.
Zie evt. de website: www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Veel gestelde vragen:

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen?
Het opzeggen van uw abonnement doet u bij Bedrijfsfitness Nederland (niet bij het fitnesscentrum!). Hiervoor dient een wijzigingsformulier te worden gebruikt. Dit formulier levert u volledig ingevuld en ondertekend in bij uw werkgever (afdeling Personeelszaken), die het vervolgens ondertekent en ter verwerking opstuurt naar Bedrijfsfitness Nederland. Wanneer wij uw opzegging hebben ontvangen, krijgt u van ons per e-mail een bevestiging.
Verlenging
Bij deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan sluit u naar keuze een abonnement voor een periode van 6 of 12 maanden af. Tot wijziging of wederopzegging wordt uw abonnement daarna automatisch verlengd voor onbepaald tijd. Uw werkgever ontvangt daarvan periodiek bericht en verrekent uw abonnement weer met uw bruto salaris. Zo blijft u dus automatisch met fiscaal voordeel fitnessen!
Ik ga uit dienst; wat gebeurt er met mijn abonnement?
Zodra u weet dat u uit dienst gaat, moet u het abonnement opzeggen bij Bedrijfsfitness Nederland. U kunt nog blijven sporten tot de einddatum van uw abonnement. Uw werkgever zal de eventueel nog openstaande termijnen op moment van uitdiensttreding verrekenen met uw laatste salaris.